Hvad Er En Kaffekværn?

D. 14.01.2020
Image: Canva.com

Nogle køber deres kaffe i pulverform, men den bedste måde at lave kaffe på er, hvis du selv kværner dine kaffebønner. Der er forskellige kaffekværne alt efter, hvilket formål du skal bruge din kaffekværn til.

Kaffe er muligvis verdens bedste drik. Den aromastiske drik tjener en masse formål. Den smager godt, den giver energi, og den kan give dig varme og et godt humør på en regnfuld dag.

Derfor skal du bruge en kaffekværn

En tommelfingerregel når det kommer til kaffe er, at din kaffe smager bedre, hvis den kommer fra friske bønner. Det er blevet moderne at have en kaffekværn i hjemmet.

Hvad er en kaffekværn? En kaffekværn fås i mange forskellige afskygninger, og du kan både få en manuel og elektrisk kaffekværn. En kaffekværn bruges til at kværne dine bønner, og dette kaldes også at male kaffen. Du kan selv vælge, om du vil kværne dine bønner til groft, medium eller fint kaffepulver.

De generelle anbefalinger er, at til espresso skal du bruge så fint pulver som muligt. Til en stempelkaffe behøver du ikke at lave pulveret nær så fint, og hvis du skal lave en filterkaffe skal du lave kaffebønnerne medium.

Selvom kaffe er blevet lidt af en feinschmecker ting, så er det stadig meget individuelt, hvordan man vælger at drikke sin kaffe. Her på redaktionen har eksperimenteret med flere kaffemaskiner, men ender altid tilbage til den samme gode gamle filterkaffe.

Der er stor forskel på, hvordan vi vælger at dosere vores kaffe, og derfor har vi selvfølgelig også skrevet en artikel om dette. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget kaffe, som du skal putte i den kaffemaskine?...

Læs med her, hvis du vil se, hvor meget kaffe der skal i din kaffemaskine: Hvor Meget Kaffe Skal Der I En Kaffemaskine?

Vi anbefaler altid at bruge en frisk kvalitetskaffe, og hvis du virkelig vil imponere dine gæster, så er det fedt at have sin egen kaffekværn. Derudover er der også noget retro, hvis man har en kaffemølle, samt noget hipster, hvis man serverer sin kaffe i en stempelkande.

Det sidste er op til dig. Tak fordi du læste med.

Relaterede indlæg
Efterhånden findes der en del modeller af den kendte moccamaster. I det følgende får du en…
Står du og har et par grå bukser, men du kan ikke rigtig finde ud af hvad der passer bedst…
Det er altid dejligt at kunne koge sine æg, men der findes et utal af forskellige æggekoge…
I Danmark er vi både kendte og anerkendte for vores møbeldesign, der i mange år har vagt s…
Det har aldrig været lettere at koge æg, så de får den rette konsistent, end det er nu - e…
Der er stor forskel på prisen, når det kommer til kaffekværne, men hvor stor er forskellen…
Hos HelpNet giver vi dig nemt og hurtigt svaret. Har du ikke hørt om, hvad et par chinos e…