Hvilken Kaffemaskine Skal Jeg Vælge?

D. 14.01.2020
Image:

Hvilken kaffemaskine skal jeg vælge? Dette spørgsmål er der mange, der stiller sig selv. Første gang man stiller det er ofte, når man flytter hjemmefra for første gang og ikke længere har forældrenes Mocca Master til rådighed.

Det kan faktisk være ret svært at finde ud af, hvilken vej man skal gå. I denne artikel vil vi primært fokusere på, hvorvidt man skal vælge en kaffemaskine, der bruger bønner, eller en kaffemaskine, der bruger kapsler.

Vi vil kort gennemgå de største fordele og ulemper ved disse to typer af kaffemaskiner, hvilket forhåbentligt vil hjælpe dig til at vælge.

Kaffemaskine med bønner

Investerer man i en ordentlig kaffemaskine, eksempelvis en espressomaskine, så vil man opleve, at smagen er markant bedre end kapslerne. Herudover er den også langt billigere i drift, især hvis du drikker en god portion kaffe.

Desværre er den ikke helt lige så nem og praktisk som kapslerne. Det tager længere tid at lave kaffen og der er mere rengøring.

Du får altså mere kvalitet, billiger drift, men til gengæld også en højere købspris og mindre bekvemmelighed.

Kaffemaskine med kapsler

Kapselmaskiner er i løbet af de seneste år blevet ret så populære. De største fordele ved denne type kaffemaskine er, at kaffen smager godt, det er nemt og hurtigt, og så kan man nøjes med at lave en enkelt kop kaffe.

Du undgår altså at skulle vente de obligatoriske 7-10 minutter på kaffen, samtidig med at du står tilbage med 3-4 kopper, du alligevel ikke har tid eller lyst til at drikke. Dette scenarie undgår du altså med kapslerne.

Kigger vi derimod på ulemperne, så er denne type kaffemaskine klart den dyreste i drift. Kapsler er, alt efter hvor mange kopper man drikker, 3 til 6 gange dyrere end filterkaffe. Dog vil en kapselmaskine ofte være billigere i købspris.

Tak til Liams
Tak til Liams, der har ydet støtte til denne artikel. Hos Liams kan du blandt andet købe en Koziol Kuppel.

Relaterede indlæg
Efterhånden findes der en del modeller af den kendte moccamaster. I det følgende får du en…
Står du og har et par grå bukser, men du kan ikke rigtig finde ud af hvad der passer bedst…
Det er altid dejligt at kunne koge sine æg, men der findes et utal af forskellige æggekoge…
I Danmark er vi både kendte og anerkendte for vores møbeldesign, der i mange år har vagt s…
Det har aldrig været lettere at koge æg, så de får den rette konsistent, end det er nu - e…
Der er stor forskel på prisen, når det kommer til kaffekværne, men hvor stor er forskellen…
Hos HelpNet giver vi dig nemt og hurtigt svaret. Har du ikke hørt om, hvad et par chinos e…