Hvad Koster En Wegner Y-stol?

D. 15.09.2020
Image: Pexels

I Danmark er vi både kendte og anerkendte for vores møbeldesign, der i mange år har vagt stor begejstring rundt omkring i verden. Den stilfulde minimalisme, store funktionalitet og rene linjer har vist sig at være enormt populært, også i udlandet. 

En af de mest kendte stole, der er blevet designet i Danmark, er den berømte Y stol. Y Stolen er dog ikke billig, men heller ikke urealistisk dyr. 

Hvad koster en Wegner Y stol? En Wegner Y stol koster fra ny mellem 3400 kroner og 9250 kroner. Dette beløb kan selvfølgelig variere fra forhandler til forhandler, men der er i det leje, vi ligger. Y stolens pris afhænger meget af model og træsort. Eksempelvis er lakeret valnød en af de dyreste stole. 

Det er altså i høj grad træsorten, der bestemmer prisen på stolen, hvor bøg er i din billige ende, imens valnød virkelig sætter prisen op. 

Hans J. Wegner designede den berømte Y stol for Carl Hansen & Søn. Stolen har været i uafbrudt produktion siden 1950, hvilket er en kæmpe præstation i sig selv, der virkelig fortæller historien om et tidløst og ikonisk design. 

Gennem 70 år har Y stolen beholdt sin enorme popularitet, og udstråler den dag i dag stadig klasse, eksklusivitet og design. Y stolen er en klassisk og smuk spisebordsstol, der kan købes i mange forskellige træsorter og farver.

Vi sender til slut et stork tak til Classic Room, der har givet økonomisk støtte til denne artikel. 

Relaterede indlæg
Det har aldrig været lettere at koge æg, så de får den rette konsistent, end det er nu - e…
Der er stor forskel på prisen, når det kommer til kaffekværne, men hvor stor er forskellen…
Hos HelpNet giver vi dig nemt og hurtigt svaret. Har du ikke hørt om, hvad et par chinos e…
Moccamaster kaffemaskiner er nogle af de absolut mest populære på hele markedet, og det er…
En riskoger er et perfekt redskab til at koge ris på en effektiv måde. De fleste riskoger…
Gele Royal, også kaldt “bidronningeføde” er en form for honning som bliver ekstraktet fra …
Royal Copenhagen er en af de virksomheder, der i høj grad forbindes med dansk kultur og hi…