Få Styr På Kablerne Med Denne Simple Gadget!

D. 13.01.2020
Image:

Du kender det måske, hele familien sidder i stuen og skal til og se fredagsfilmen, men pludselig siger din far “DREJ FJERNSYNET, JEG KAN IKKE SE!”.

Dette kan være utrolig frustrerende for alle som er involveret, men det findes der heldigvis en løsning på!

Hvis du ikke har noget i mod at investere i flere skærme findes der en fantastisk løsning som giver dig mulighed for at se det samme indhold på flere skærme.

Du kan nemlig gøre brug af en såkaldt hdmi splitter som sammen med et hdmi kabel kan fordele signalet til flere enheder.

På den måde kan du altså koble den samme enhed, som fx en DVD afspiller eller en playstation til 2 eller flere forskellige skærme.

Resultatet er et bedre udsyn for alle dine venner eller familiemedlemmer, som sikrer husfreden og den gode stemning.

Træt af grimme kabler? Sådan kan du gøre kontoret eller børneværelset pænere!

Hvis du er en gamer, eller har børn som udforsker gaming verdenen kender du helt sikkert til frustrationerne bag de mange kabler som hurtigt kan vikle sig ind, eller fylde det halve af dit værelse.

Hvis du som mange andre gamers gør brug af 2 eller flere skærme, kan brugen af en hdmi splitter hjælpe til at holde mere styr på kablerne, og spare en masse plads.

God orden i forhold til de mange kabler der bruges til computer setuppet er vigtigt for de fleste.

God styr på kablerne ser både godt ud, men kan også forlænge kablernes levetid, da de forbliver lige og dermed ikke lider unødvendig skade som de kunne gøre hvis de hænger frit.

3 Tips til at få orden i kablerne!

Der findes mange måde at styre sine kabler på, og for det meste handler det om personlige præferencer.

Dog er der nogle overordnede tips som er gode at følge når det gælder kabelordner, her har du 3 af dem:

  • Bind dine kabler sammen. Brug af enten strips eller velcro er en god måde at binde dine kabler sammen på. Når du binder dine kabler sammen sparer du med det samme en masse plads, og sikrer dig at dine kabler ikke vikler sig sammen. Hvis du ofte flytter dine computer eller dit fjernsyn, vil brugen af velcro nok være det bedste, da strips kræver at du klipper dem op, og derefter er de ubrugelige. Dog med velcro kan du bruge det igen og igen, hvilket sparer dig penge på længere sigt, hvis du ofte flytter din computer eller dit fjernsyn.
  • Gem dine kabler. Et lækkert kabel setup er et setup hvor du slet ikke kan se dine kabler! Producenter af skriveborde er sågar begyndt at integrere kabelskjulere i deres borde, som gør det let at skjule dine kabler. Du kan også købe kabelskjulere som du selv kan koble på dit skrivebord, eller på bagsiden af dit fjernsyn, og dermed skjule dine kabler efter du har bundet dem sammen. 
  • Brug trådløse løsninger. Til både fjernsyn og computer setups findes der efterhånden mange trådløse løsninger. Brug fx en trådløs mus, tastatur eller headset til din computer og dermed sparer du hele 3 kabler som du ikke skal gemme.

Tak til avXperten

Mange tak til avXperten som har støttet dette indlæg. avXperten sælger alt indenfor elektronik og gadgets som fx hdmi splitter og hdmi kabel.

Relaterede indlæg
Efterhånden findes der en del modeller af den kendte moccamaster. I det følgende får du en…
Står du og har et par grå bukser, men du kan ikke rigtig finde ud af hvad der passer bedst…
Det er altid dejligt at kunne koge sine æg, men der findes et utal af forskellige æggekoge…
I Danmark er vi både kendte og anerkendte for vores møbeldesign, der i mange år har vagt s…
Det har aldrig været lettere at koge æg, så de får den rette konsistent, end det er nu - e…
Der er stor forskel på prisen, når det kommer til kaffekværne, men hvor stor er forskellen…
Hos HelpNet giver vi dig nemt og hurtigt svaret. Har du ikke hørt om, hvad et par chinos e…