Chinos Bukser: Hvad Er Det? Få Svaret Her!

D. 18.06.2020
Image: Canva.com

Hos HelpNet giver vi dig nemt og hurtigt svaret. Har du ikke hørt om, hvad et par chinos er? Det er blot et par bukser, og de er blevet utrolig populære de seneste år. Flere kalder dem også performance pants, men definitionen på chinos bukser er, at de skal være løse og afslappet.

Du kan dog efterhånden få chinos i alt mulig materiale og forskellige pasformer. Chinos plejede at komme i lys farvet stof, men du kan også få chinos i mange forskellige farver nu.

Ordet chinos stammer fra Spanien, hvor man sagde pantalones chinos. Dette beyder bukser fra Kina, da chinos betyder kinesiske på spansk.

Chinos er bukser, som er lavet med en form for stretch stof. Du kan derfor også få nogle, som har en bedre og mere tight pasform end de oprindelige meget løse chinos.

Chinos har en lang historie bag sig, og den er blandt andet blevet brugt i militæret, da stoffet ofte er meget slidstærkt, og det er derfor velegnet til et par gode og langtidsholdbare bukser.

Chinos er ofte lavet af enten bomuld eller kaki, og de fås til både mænd og kvinder.

Tak for støtten

Vi vil gerne lige sende et afsluttende tak til Billig Fitness Sverige, der via støtte har gjort publiceringen af denne artikel til en mulighed.

Billig Fitness er leverandør af træningsudstyr i høj kvalitet til hele Skandinavien. Mangler du udstyr til fitness eller træning, kan du blandt andet finde en medicinboll på deres svenske hjemmeside, hvis du følger linket.

Relaterede indlæg
Efterhånden findes der en del modeller af den kendte moccamaster. I det følgende får du en…
Står du og har et par grå bukser, men du kan ikke rigtig finde ud af hvad der passer bedst…
Det er altid dejligt at kunne koge sine æg, men der findes et utal af forskellige æggekoge…
I Danmark er vi både kendte og anerkendte for vores møbeldesign, der i mange år har vagt s…
Det har aldrig været lettere at koge æg, så de får den rette konsistent, end det er nu - e…
Der er stor forskel på prisen, når det kommer til kaffekværne, men hvor stor er forskellen…
Moccamaster kaffemaskiner er nogle af de absolut mest populære på hele markedet, og det er…