Hvad Koster En æggekoger?

D. 04.02.2021
Image: Pixabay, monicore

Det er altid dejligt at kunne koge sine æg, men der findes et utal af forskellige æggekogere og afhængigt af, hvilken æggekoger, man gerne vil have, kan prisen derfor variere. Du kan faktisk købe en æggekoger for kun 59 kr., men også helt op til 958 kr.

Lad os tage lidt forskellige slags og høre, hvad de kan:

Tager man den billigste, kan du få en æggekoger helt ned til 59 kr. Denne koger hedder Joie Boiley og er formet som en lille figur. Den kan dog kun koge et æg af gangen, men passer til mikroovnen hvilket er meget smart, hvis du ikke har det største komfur derhjemme.

Er du klar til at bruge lidt mere, kan du købe en Waves Egg Boiler, som kan koge 7 æg på samme tid. Den koster 99 kr. og har 5 stjerner. Altså en god æggekoger til en dejlig billig pris.

Skal din æggekoger dog helt op at ringe ift. pris, men også på anmeldelser, kan du købe en Cuisinart CEC-10. Det er en æggekoger, der 'trender' lige i øjeblikket. den har fået 4,5 stjerner og koster 438 kr. 

Er det dog ikke dyrt nok for en æggekoger, kan du også spendere hele 958 kr. på en Profi Cook PC-EK. Den kan dog kun koge 3 æg af gangen og er derfor ikke så effektiv som en af de andre, jeg tidligere har beskrevet. 

Dette blogindlæg er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense, hvor du shopper et stort sortiment med smykker til børn. Heraf mærkatet på indhold.

Relaterede indlæg
Efterhånden findes der en del modeller af den kendte moccamaster. I det følgende får du en…
Står du og har et par grå bukser, men du kan ikke rigtig finde ud af hvad der passer bedst…
I Danmark er vi både kendte og anerkendte for vores møbeldesign, der i mange år har vagt s…
Det har aldrig været lettere at koge æg, så de får den rette konsistent, end det er nu - e…
Der er stor forskel på prisen, når det kommer til kaffekværne, men hvor stor er forskellen…
Hos HelpNet giver vi dig nemt og hurtigt svaret. Har du ikke hørt om, hvad et par chinos e…
Moccamaster kaffemaskiner er nogle af de absolut mest populære på hele markedet, og det er…